Pasta met Witvis in Dille-roomsaus

– 250 gram verse Tagliatelle
– 4 à 5 witvis filets (Tilapia), in drieën gesneden
– 2 uien, gesnipperd
– 3 teentjes knoflook, gesnipperd
– 3 kleine waspenen, gesnipperd
– 2 flesjes à 250 ml. Campina Kookroom 7% vet
– peper en zout
– bos Dille, fijngehakt
– handvol erwten (diepvries)
– 1 waspeen julienne gesneden
– Maizena of bloem met boter om te binden

Pan met water opzetten met theelepel zout en een scheutje olijfolie.
Gesnipperde ui, knoflook en waspeen fruiten.
Kookroom toevoegen en op smaak maken met peper en zout.
Dille, vis, julienne waspeen en erwtjes toevoegen.
De vis gaar laten worden en ondertussen de pasta koken.
De saus binden met wat maizena of een bolletje boter met bloem (Jamie Oliver-style).